Gehoorzaamheids Training

Gehoorzaamheidstraining, een must voor je hond

Een hond weet niet vanzelf hoe zich te gedragen en te begrijpen wat zijn baasje van hem verwacht. Een goede gehoorzaamheidstraining waarin een goede communicatie wordt aangeleerd aan baas en hond is dan ook essentieel.
Een goed- en langdurig getrainde hond voelt zich gelukkiger en gezonder !

Wat zien we gebeuren ?

We zien steeds vaker om ons heen dat een pup of oudere hond wordt aangeschaft en dat de eigenaar (nog) niet de kennis heeft om toekomstgericht goed met de nieuwe huisgenoot om te gaan.
De hond gaat dan steeds meer zijn eigen gang en leert zichzelf verkeerd gedrag aan. Vaak wordt dan pas de hulp via een training gezocht, Jammer, want afleren van ongewenst gedrag is veel moeilijker dan meteen vanaf dag 1 het juiste gedrag aan te leren.
Dit is precies de reden waarom je bij Agility For Fun tussentijds in een lopende cursus kunt instromen. Maar dat is niet alles want:

Wij doen het heel anders !

  • Direct met trainen beginnen zodra de nieuwe aanwinst in huis komt | niet wachten tot er een nieuwe cursus begint
  • Geen cursus met starre vaste oefeningen voor iedereen waarmee het probleem thuis nou net niet wordt opgelost.
    Agility For Fun traint samen met jou aan de oplossing van problemen waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.
  • Pupjes en jonge honden tot 6 maanden kunnen starten in een groepje.
  • Starten met een hond ouder dan 6 maanden kan uitsluitend met prive les.
  • Doorstroming naar een gevorderden groep kan uitsluitend vanuit de puppy, jonge honden of gehoorzaamheid prive training van Agility For Fun.

Wat verder als je bij ons wil trainen ?

De minimumleeftijd van de geleider is 17 jaar.
Voor een goede trainings opbouw is het belangrijk dat altijd dezelfde geleider met de hond traint, er kan derhalve nooit worden afgewisseld.
Het spreekt voor zich dat als eventuele kinderen of andere bezoekers meekomen deze niet het trainingsveld betreden, dit om onbedoelde afleiding voor jezelf maar ook voor overige cursisten te voorkomen. Er is achter het hek voldoende (zit)ruimte met uitzicht op de training.

Wanneer kan ik beginnen ?

Mits er plaatsen beschikbaar zijn kun je kunt bij Agility For Fun tussentijds instromen, dus altijd direct beginnen. Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen, dus b.v. direct nadat je de nieuwe pup in huis hebt gehaald. Inschrijven kan via de website (euro 105,00 per 10 lessen in een groepje / euro 149,00 | 10 + 3 extra lessen (per kwartaal) bij priveles).
Als je dit nog niet tevoren hebt afgestemd ontvang je na je inschrijving bericht over het exacte trainings-tijdstip.
Heb je vragen neem dan eerst contact met ons op alvorens in te schrijven.