Gehoorzaamheids Training

Gehoorzaamheidstraining, een must voor je hond

Een hond weet niet vanzelf hoe zich te gedragen en te begrijpen wat zijn baasje van hem verwacht. Een goede gehoorzaamheidstraining waarin het gedrag wordt aangeleerd is dan ook essentieel voor iedere hond.
Een goed- en doorlopend getrainde hond voelt zich gelukkiger en gezonder !

Op welke dag train ik ?

Zowel pupjes als gevorderde honden trainen vroeg op woensdagavond.
In principe train je wekelijks op hetzelfde tijdstip, echter het is afhankelijk van bijzondere omstandigheden of een groot aantal afmeldingen incidenteel mogelijk dat je op een ander tijdstip traint. Wij adviseren daarom om op de trainingsavond van 19.00 - 22.00 uur geen andere vaste afspraken te maken.

Wie traint met de hond ?

Voor een goede trainings opbouw is het belangrijk dat altijd dezelfde geleider met de hond traint, er kan derhalve nooit worden afgewisseld.
Het spreekt voor zich dat als eventuele kinderen of andere bezoekers meekomen deze niet het trainingsveld betreden, dit om onbedoelde afleiding voor jezelf maar ook voor overige cursisten te voorkomen. Er is achter het hek voldoende ruimte met uitzicht op de training.

Wanneer kan ik beginnen ?

Je kunt bij Agility For Fun tussentijds instromen, dus altijd direct beginnen. Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen, dus b.v. direct nadat je de nieuwe pup in huis hebt gehaald. Inschrijven kan via de website (euro 79,50 per 10 lessen).
Als je dit nog niet tevoren hebt afgestemd ontvang je na je inschrijving bericht over het exacte trainings-tijdstip.
Heb je vragen neem dan eerst contact met ons op alvorens in te schrijven.